Terrarierommet på TAM Liertoppen.
Dyreparken
I TAM er det liv. Med det mener vi at det er mange levende dyr, fisk og fugler som får lov til å utfolde seg. Du finner alle dyrene og fuglene i Dyreparken på TAM.
 
Å oppleve levende dyr
Mange Nordmenn tar det kanskje som en selvfølge at man får oppleve dyr i en dyrebutikk. Slik er det imidlertid ikke. Flere og flere dyrebutikker i Europa går bort i fra å ha dyr i dyrebutikkene sine. Grunnene kan være at det er mange lovverk å forholde seg til, og at det er mye drifskostnader knyttet til å ha dyr i en butikk. Vi mener imidlertid at det å få tilbringe tid sammen med levende dyr, er av veldig stor betydning for mennesker. Å være sammen med dyr, er en berikelse. Vi velger derfor å ha levende dyr i butikken. Mange dyr.
 
Dyrebutikk på dyrenes premisser
Vi ønsker å ta godt vare på alle dyrene våre, og ønsker å drive dyrebutikk på deres premisser. Vi vil at de skal trives, samtidig som vi ønsker å gjøre dem tilgjengelige for kundene våre. Vi mener at vi får til denne balansegangen på TAM. Her har dyrene mye plass å bevege seg på og gjemmesteder de kan trekke seg tilbake til når de vil være i fred.
Alle dyrene bor i Dyreparken, litt skjermet fra resten av butikken.
 
 

TAM - Norges råeste dyrebutikk - Oslo - Lier - Fredrikstad - Trondheim