TAM Butikkene
Det finnes 4 TAM dyrebutikker i Norge. De ligger i Oslo, Lier, Fredrikstad og Trondheim. Hver dyrebutikk er på ca. 1000kvm og har et fullassortert spekter av varer til alle typer kjæledyr.
 
Myke verdier
Butikkene er svært teknisk avanserte. Det skal mye teknisk utstyr til å drifte de store akvariene og dyrerommet. Det er allikevel de myke verdiene vi ønsker å vektlegge. Vi mener at det å få tilbringe tid sammen med andre levende vesener er en berikelse for mennesker. Det er derfor vi velger å ha så mange dyr, fugler og fisk i TAM butikkene, slik at man kan oppleve dem i et stort miljø.
 
Kompetanse
Alle dyrene har ulike behov. Fagkompetanse er derfor veldig viktig for å drive en TAM butikk. Alle butikkeierne og de ansatte er faglig dyktige. De fleste har dyr, fugl eller fisk som livsstil. Flere er dessuten instruktører eller konkurranseutøvere innen hundesport.
 
Ta med ditt dyr til oss
Alle er velkommen til TAM, også dine dyr. Dersom du for eksempel ønsker å ta med din hund for å teste et dekken, eller for å spørre om tips til pelsstell, så er ikke det noe problem. Ta bare med hunden til oss, så finner vi en løsning som passer bra for dere begge.

Velkommen til oss!

 
TAM - Norges råeste dyrebutikk - Oslo - Lier - Fredrikstad - Trondheim